CroFurry.org

J*beš čovjeka kojeg se ne da nagovorit :)

CroFurry United

on 4.12.2014.

CROFURRY UNITED

BOŽIĆNI CROFURRY MEET

Poziv svim dlakavcima iz Lijepe naše, ali i svima mnogo šire da u što većem broju prisustvoju božićnom okupljanju CroFurry United!

Došlo je vrijeme da se nakon dugog vremena konačno okupimo svi zajedno na meetu :) Bez suvišnog odugovlačenja s tekstom, plan je slijedeći: meet će biti održan u Zagrebu, 20.12.2014. sa službenim početkom u 15h. Okupiti ćemo se ispred zgrade Vjesnika (Slavonska avenija 4) te potom krenuti na slastan ručak u pizzeriju Maslinu u obližnjem Cvjetnom naselju. Tamo ćemo uživati u odličnoj pizzi i u miru se najesti. Kada završimo s jelom zaputiti ćemo se u Novi Zagreb prema Metropolis music & billiards clubu gdje ćemo zasjesti za stolove te uživati u ugodnoj atmosferi pričajući, ispijajući piće po želji i igranju biljara.

Meet će službeno trajati do 02h ujutro, do kada je i radno vrijeme Metropolisa.

 

Procijenjena ukupna cijena meeta je 100,00 HRK (cca 13,00€) *

Oni koji misle da službeno trajanje meeta nije dovoljno, pozivaju se na team-building u pivnici Zlatni Medo (Savska cesta 56) s početkom u 13:30h.

 

Link za prijave: http://tinyurl.com/crofurry-registration
Za sudjelovanje na meetu je obavezna prijava.
Prijave su otvorene do 19.12. u 12:00h.

* Napomena: u procijenjenu ukupnu cijenu meeta ulazi ručak + piće u pizzeriji i 3 pića u klubu. Stvarna cijena ovisi o pojedinčevom odabiru hrane i pića. Biljar nije uključen u izračun cijene meeta!

Kontakt za slanje prijedloga vaših vijesti: news@crofurry.org

 


Comments are closed.